Τίτλοι ειδήσεων

13 Αυγ 2018
Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ανακοινώνει τον Βασίλη Μπαρδάκα

Το Δ.Σ. του Έσπερου ΑΟΠΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μπαρδάκα, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ (Α΄ Ομιλος Νότου).

Read more
27 Ιουλ 2018
«Να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, δεν έχει σημασία η σειρά»

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας χρονιάς και για τον στόχο της ομάδας μίλησε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ Σπύρος Δεράος τονίζοντας:

Read more
27 Ιουλ 2018
Πρεμιέρα με ντέρμπι στην Ακράτα

Στην Ακράτα με την ομώνυμη ομάδα γειτονικό ντέρμπι κληρώθηκε να παίξει ο Έσπερος ΑΟΠΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής της περιόδου 2018-2019.

Read more
26 Ιουλ 2018
Στήριξη στους πληγέντες απο τις πυρκαγιές της Αττικής

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ και οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την εθνική τραγωδία που έπληξε την χώρα μας με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Read more
18 Ιουλ 2018
Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ανακοινώνει τον Βασίλη Δούρο

Το Δ.Σ. του Εσπέρου ΑΟΠΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Δούρου.

Read more
 
Πρόσληψη προπονητών-γυμναστών
Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ και οι ΝEOI ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ λόγω επέκτασης των δραστηριοτήτων και για την αρτιότερη λειτουργία όλων των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών που διαθέτουν επιθυμούν να συνεργαστούν με προπονητές-γυμναστές μπάσκετ. 
Οι ενδιαφερόμενοι για να καλύψουν τις θέσεις παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στα email: km@loux.gr και esaopa@otenet.gr η στο fax: 2610272716
 
xorhgoi
Στήριξη στους πληγέντες απο τις πυρκαγιές της Αττικής
Ο Έσπερος ΑΟΠΑ και οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την εθνική τραγωδία που έπληξε την χώρα μας με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
Παράλληλα, εκφράζονται συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι έδωσαν με αυταπάρνηση και γενναιότητα τη μάχη με τις φλόγες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.
Η μεγάλη και ενιαία «οικογένεια» του Έσπερου ΑΟΠΑ και των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της σε όσους επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα και θεωρεί πως σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Ελληνες πρέπει να σταθούν στο πλευρό των συνανθρώπων μας με αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Γι΄ αυτό καλούνται οι συμπολίτες μας να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας στην ανακούφιση των πληγέντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καταρχήν στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Τμήμα Πάτρας, 28ης Οκτωβρίου (Καρόλου) 8, από τις 8π.μ. μέχρι τις 11μ.μ., προσφέροντας νερά, κονσέρβες, αλοιφές για εγκαύματα, μάσκες, γάζες, φυσιολογικούς ορούς, κ.ά. (τηλ.: 2610-273.955, 2610-277.833, 2610-274.444).
Επίσης, είδη πρώτης ανάγκης, εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια, φάρμακα, γάζες, αντισηπτικά, παυσίπονα, παιδικά είδη, τροφές, πάνες, μωρομάντηλα, κ.ά. συγκεντρώνονται και από την Τράπεζα Τροφίμων Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, στην οδό Κοραή 5, απέναντι από τον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα, καθημερινά από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ.
Ολοι μαζί και μπορούμε και πρέπει να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν.