Νταμπλ στους τίτλους από τον Σπόρτιγκ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Μάρτιος 2012 09:16
Ο Σπόρτιγκ κατέκτησε αήττητος και το παιδικό πρωτάθλημα στην Περιφέρεια της ΕΣΚΑ-Η με εντυπωσιακό απολογισμό 26 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια.
Για δεύτερη σερί χρονιά η θυγατρική ομάδα του Εσπερου ΑΟΠΑ κατακτά αήττητη το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η και μάλιστα και πέρυσι ο απολογισμός ήταν ακριβώς ο ίδιος, 26 νίκες σε 26 παιχνίδια.  Θυμίζουμε η περυσινή παιδική ομάδα του Σπόρτιγκ «μεγάλωσε» και φέτος στην Κατηγορία των εφήβων κατέκτησε επίσης αήττητη το πρωτάθλημα στην Περιφέρεια της ΕΣΚΑ-Η.
«Ανεξάρτητα από την κατάκτηση των τίτλων στις μικρές ηλικίες ο μεγάλος μας στόχος είναι να προσπαθούμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά για κάτι πολύ καλύτερο στο μέλλον» δήλωσε ο προπονητής του Σπόρτιγκ Κώστας Λαμπρόπουλος και πρόσθεσε: «Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Συλλόγου μας, το βάρος στην υποδομή και αξιοποίηση των δικών μας παιδιών. Αυτό γίνεται μέσα από την ποιοτική δουλειά και την οργάνωση υψηλού επιπέδου που προσφέρει ο Σύλλογος».
Για την συγκεκριμένη φουρνιά του Σπόρτιγκ και την συνέχεια ο Κώστας Λαμπρόπουλος είπε: «Πιστεύω ότι υπάρχουν παιδιά με ταλέντο που μπορούν στο μέλλον να κάνουν το επόμενο βήμα. Μετά όμως από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η ο άμεσος στόχος μας είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Από την πλευρά του ο έφορος της παιδικής ομάδας του Σπόρτιγκ Σταμάτης Τεπετές δήλωσε: «Μεγάλος μας στόχος είναι να αξιοποιούμε τα δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες του Συλλόγου και σε δεύτερη μοίρα έρχονται οι τίτλοι στις μικρές ηλικίες. Χαιρόμαστε να βλέπουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν στο γήπεδο και να προοδεύουν στη ζωή τους και σαν αθλητές και χαρακτήρες».
*Το ρόστερ της παιδικής ομάδας του Σπόρτιγκ απαρτίζουν οι Χρήστος Κούτρας, Μιχάλης Παρίσης, Αποστόλης Βεργανελάκης, Νίκος Δίπλαρος, Γιώργος Μπαμπούνης, Σταύρος Μαρίνος, Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Σπύρος Κανελλόπουλος, Λευτέρης Κατσαβόπουλος, Γιώργος Αγγελακόπουλος, Νίκος Καρατζάς, Χρήστος Τουλάτος, Πέτρος Γκέρτσος.
*Στα προκριματικά του Πανελλήνιου εφηβικού πρωταθλήματος ο Σπόρτιγκ θα παίξει 7-9 Απριλίου στο Άργος με αντιπάλους την γηπεδούχο ομώνυμη ομάδα, την Σπάρτη και μια εκ των ΑΓΣΙ, Φαίακα Κέρκυρας. Την πρόκριση στην τελική φάση θα πάρει η πρώτη ομάδα του ομίλου.

paides