Διπλή αποστολή για τον Σπόρτιγκ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2012 17:12

Στα Γιάννενα και στην Καλαμπάκα χτυπά αυτές τις μέρες η καρδιά του Σπόρτιγκ. Στα Γιάννενα η Εφηβική ομάδα του Συλλόγου θα συμμετάσχει στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και διεκδικήσει την πρόκριση της στα τελικά. Στην Καλαμπάκα η Παιδική ομάδα του Σπόρτιγκ θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος με στόχο να ανέβει όσο ψηλότερα γίνεται.

Η Εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 5 μ.μ. θα παίξει με τον ΑΓΣΙ και την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 6 μ.μ. με την Καλαμάτα’80. Προπονητής της εφηβικής ομάδας του Σπόρτιγκ είναι ο Σπύρος Γκοργκόλης και στην διάθεσή του στους αγώνες θα έχει τους Ανδρέα Μαγγιώρο, Λεωνίδα Γεράνιο, Αποστόλη Παπανικολόπουλο, Ρωμανό Ρούτση, Φίλιππο Ροκανά, Παναγιώτη Παπαδημητρίου, Παναγιώτη Μανέκα, Γιάννη Γιαννόπουλο, Δημήτρη Μακρή, Θανάση Λύρα, Ηλία Παπαδούδη και Θανάση Γεωργακόπουλο. Αρχηγός αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος του Εσπερου ΑΟΠΑ Γιώργος Ροκανάς, ενώ συνεργάτης του Σπύρου Γκοργκόλη είναι ο γυμναστής Αλέξης Γκότσης.

Η Παιδική ομάδα του Σπόρτιγκ στην Καλαμπάκα θα ξεκινήσει τους αγώνες της την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 4 μ.μ. κόντρα στον Πανιώνιο. Την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 6 μ.μ. θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 8 μ.μ. με το Ηράκλειο, το Σάββατο 21 Απριλίου στις 8 μ.μ. με την Καστοριά και την Κυριακή 22 Απριλίου στις 12 μ. με τον Μαντουλίδη.

Προπονητής της Παιδικής ομάδας του Σπόρτιγκ Κώστας Λαμπρόπουλος με συνεργάτη τον Κώστα Ζωγόπουλο. Οι παίκτες που υπολογίζονται για τα παιχνίδια της τελικής φάσης είναι οι Χρήστος Κούτρας, Μιχάλης Παρίσης, Αποστόλης Βεργανελάκης, Νίκος Δίπλαρος, Γιώργος Μπαμπούνης, Σταύρος Μαρίνος, Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Σπύρος Κανελλόπουλος, Λευτέρης Κατσαβόπουλος, Γιώργος Αγγελακόπουλος, Νίκος Καρατζάς, Χρήστος Τουλάτος. Αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος της ομάδας και μέλος του ΔΣ του Εσπερου ΑΟΠΑ Σταμάτης Τεπετές, ενώ την ομάδα συνοδεύει ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Βλάσης Λογοθέτης.