Η γιορτή των Ακαδημιών Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2012 10:54
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ του Έσπερου ΑΟΠΑ με τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες και τα συναγωνιστικά παιχνίδια με την συμμετοχή όλων των παιδιών του Συλλόγου.

«Πρώτα απ' όλα μας ενδιαφέρουν οι ακαδημίες και η πρόοδος των δικών μας παιδιών» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ Κώστας Μαρλαφέκας και τόνισε: «Η φιλοσοφία που μας διέπει εδώ και χρόνια είναι γνωστή. Θέλουμε να γεμίζει κάθε φορά το γήπεδο μας με παιδικά χαμόγελα. Το μεγαλύτερο κέρδος για τον Σύλλογό μας είναι όταν κάνουμε τα παιδιά μας να χαίρονται το μπάσκετ και να χαμογελούν».

Από την πλευρά του ο τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης προγράμματος ακαδημιών του Έσπερου ΑΟΠΑ Κώστας Πετρόπουλος είπε:
«Έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης με τους γονείς και θέλουμε αυτή η σχέση να συνεχιστεί. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες και το ταλέντο τους. Όλοι να γνωρίζουν ότι το ταλέντο θα βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να κάνει το επόμενο βήμα».

*Ο Έσπερος ΑΟΠΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωσταντίνου Λάτση, ο οποίος έφυγε την περασμένη Πέμπτη από τη ζωή. Ο Κωνσταντίνος Λάτσης υπήρξε μέλος της οικογένειας του Έσπερου ΑΟΠΑ αγωνιζόμενος στο παρελθόν στην Παναγιά Αλεξιώτισσα. Ο Έσπερος ΑΟΠΑ θα καταθέσει στην μνήμη του χρηματικό ποσό στο ίδρυμα "Μέριμνα".