Δηλώσεις Τσιακμά και Σερέτη ενόψει της μάχης με την ΕΑ Παραλίας Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 11:16
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι περιμένει τους Νέους Εσπερου ΑΟΠΑ τη Δευτέρα (8.15μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας,
καθώς αντιμετωπίζουν την ΕΑ Παραλίας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Η ομάδα του Γιάννη Μπαζίνα θα παίξει με εξαιρετική ψυχολογία έπειτα από το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής επί του Ολυμπιονίκη. Δηλώσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ έκαναν ο Ανδρέας Σερέτης και ο Νίκος Τσιακμάς.
Ο πρώτος δήλωσε τα εξής: «Η πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιονίκη ήρθε λόγω της καλής αμυντικής παρουσίας που είχαμε, αλλά και χάρη στην θέλησή μας. Επίσης, σημαντική ήταν και η βοήθεια του Βύρλα, ο οποίος μας έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα. Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με την ΕΑ Παραλίας είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, όμως ελπίζω ότι θα αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και θα κερδίσουμε».
Από την πλευρά του, ο Ν. Τσιακμάς τόνισε τα εξής: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ο Ολυμπιονίκης είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο από την αρχή, όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε πάρα πολύ αυτήν τη νίκη. Ολοι οι παίκτες προσφέραμε τα μέγιστα και όντας ψυχραιμοτεροι στα κρίσιμα σημεία, καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το δύσκολο και πολύ σημαντικό αποτέλεσμα». Ο 18χρονος πόιντ-γκαρντ πρόσθεσε και τα εξής: «Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν την έκπληξη, γεγονός που αποδεικνύεται από αγωνιστική σε αγωνιστική. Το προσεχές παιχνίδι με την ΕΑ Παραλίας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, καθώς και οι δυο ομάδες θέλουμε πολύ τη νίκη. Γενικά, ακολουθεί μια δύσκολη συνέχεια για εμάς, στην οποία θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, βλέποντας κάθε παιχνίδι μεμονωμένα. Στόχος της ομάδας μας είναι η απόκτηση εμπειριών και η βελτίωση των νεαρών παικτών, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, την παραμονή στην κατηγορία».
Σερέτης και Τσιακμάς αναφέρθηκαν και στους προσωπικούς τους στόχους. «Οι στόχοι μου είναι ταυτόσημοι με της ομάδας. Θέλουμε να έχουμε μια όσο το δυνατό καλύτερη πορεία και εγώ σε ατομικό επίπεδο να βελτιώνομαι και να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι», δήλωσε ο Σερέτης, ενώ ο Τσιακμάς τόνισε τα εξής: «Επιδίωξή μου είναι να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι διαρκώς μέσα από την συνεχή δουλειά στις προπονήσεις, προκειμένου να διεκδικήσω το επόμενο βήμα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».
* Το παιχνίδι Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ-ΕΑ Παραλίας ορίστηκαν να διευθύνουν οι Τσακαλογιάννης και Λάμπος.