Μπαζίνας: «Είχαμε απουσίες, τα παιδιά πάλεψαν να τις καλύψουν» Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 13:42
Οι Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ έχασαν στις λεπτομέρειες στο παιχνίδι με την Αγυιά στο «Τόφαλος» για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η,
με τον Γιάννη Μπαζίνα να αναφέρει τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Μπορεί να είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα, όμως στα παιδιά αξίζουν μόνο συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Ηταν ένα κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Ενας αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στον οποίον η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της ομολογουμένως πιο έμπειρης ομάδας».
Ο προπονητής των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ δήλωσε και τα εξής: «Είχαμε απώλειες στο ρόστερ μας, με παίκτες τραυματίες και φοιτητές, απουσίες τις οποίες προσπάθησαν επάξια να τις καλύψουν αθλητές μας με μικρότερο χρόνο συμμετοχής φέτος. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προσπάθεια ειδικά αυτών των παικτών. Θεωρώ ότι το κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Αποστολόπουλου 2΄ πριν από το τέλος του γ΄ 10λεπτου, μιας και το σχήμα με αυτόν μέσα στην 5άδα πιστεύω ότι πήγαινε πολύ καλά έως τότε».
Ολοκληρώνοντας, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε και στην συνέχεια της σεζόν, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα: «Η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και ελπίζω να επανέλθουν σύντομα οι τραυματίες μας και να μπορέσουμε να εντάξουμε ακόμη πιο πολλά παιδιά στο rotation. Υπήρξαν, πάντως, και κάποιες αρνητικές ενδείξεις, μεμονωμένες, οι οποίες θα αξιολογηθούν περαιτέρω».