«Καθοριστικό, πάμε για νίκη» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 20:00

Καθοριστικό χαρακτήρισε ο νεαρός γκαρντ του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Σερέτης, το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα στο Λέχαιο.

Όμως ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η νίκη τονίζοντας: «Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι, αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη».

Ο Ανδρέας Σερέτης που είναι μέλος και της ομάδας των Νέων μίλησε και για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή λέγοντας: «Η Παναχαϊκή είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ο δικός μας στόχος θα είναι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και αυτό που μας αναλογεί».

-Τι γεύση σου έχει αφήσει ως μέλος του Έσπερου ΑΟΠΑ οι πρώτες 11 αγωνιστικές το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αντίστοιχα με τους Νέους οι 12 αγωνιστικές της Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η;

«Θα μπορούσαμε και με τις δύο ομάδες να έχουμε πετύχει κάτι καλύτερο».

-Ποιος ο στόχος των δύο ομάδων και πώς είναι να είσαι ταυτόχρονα μέλος και στις δύο, να συμμετέχεις σε διαφορετικά πρωταθλήματα και αντιπάλους;

«Το να είσαι μέλος και των δύο ομάδων είναι απαιτητικό, ,καθώς έχεις δυο διαφορετικούς ρόλους. Πιο πρωταγωνιστικό στη μία και συμπληρωματικό στην άλλη».

-Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για το 2018;

«Θέλω πάντα να βελτιώνομαι και να προοδεύω σε όλα τα επίπεδα».

Τα προγνωστικά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και της Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η για άνοδο και παραμονή;

«Και τα δύο πρωταθλήματα είναι πολύ αμφίρροπα και οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες, για αυτό με τόσα παιχνίδια να απομένουν είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά και ασφαλείς εκτιμήσεις».