Στήριξη στους πληγέντες απο τις πυρκαγιές της Αττικής Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 11:48
Ο Έσπερος ΑΟΠΑ και οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την εθνική τραγωδία που έπληξε την χώρα μας με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
Παράλληλα, εκφράζονται συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι έδωσαν με αυταπάρνηση και γενναιότητα τη μάχη με τις φλόγες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.
Η μεγάλη και ενιαία «οικογένεια» του Έσπερου ΑΟΠΑ και των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της σε όσους επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα και θεωρεί πως σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Ελληνες πρέπει να σταθούν στο πλευρό των συνανθρώπων μας με αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Γι΄ αυτό καλούνται οι συμπολίτες μας να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας στην ανακούφιση των πληγέντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καταρχήν στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Τμήμα Πάτρας, 28ης Οκτωβρίου (Καρόλου) 8, από τις 8π.μ. μέχρι τις 11μ.μ., προσφέροντας νερά, κονσέρβες, αλοιφές για εγκαύματα, μάσκες, γάζες, φυσιολογικούς ορούς, κ.ά. (τηλ.: 2610-273.955, 2610-277.833, 2610-274.444).
Επίσης, είδη πρώτης ανάγκης, εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια, φάρμακα, γάζες, αντισηπτικά, παυσίπονα, παιδικά είδη, τροφές, πάνες, μωρομάντηλα, κ.ά. συγκεντρώνονται και από την Τράπεζα Τροφίμων Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, στην οδό Κοραή 5, απέναντι από τον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα, καθημερινά από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ.
Όλοι μαζί και μπορούμε και πρέπει να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν.