Στις ακαδημίες μας τα παιδιά διασκεδάζουν σε ασφαλές περιβάλλον Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 12:49
Tο χαμόγελο των παιδιών σε ασφαλές περιβάλλον αποτελεί την βασική προτεραιότητα στις ακαδημίες του Συλλόγου, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από τις αρχές Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα».
Στη διάρκεια όλων των προπονήσεων όλων των τμημάτων των ακαδημιών μας υπάρχει η μέριμνα για να βρίσκεται γιατρός στο γήπεδο, ενώ στόχος του προγράμματος λειτουργίας είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι, να χαίρονται και να διασκεδάζουν παίζοντας μπάσκετ.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Οι ακαδημίες μας λειτουργούν σε πρότυπο πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από τα επιστημονικά στελέχη του Συλλόγου με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο σχεδιασμού και υλοποίησης , Κώστα Πετρόπουλο, τον Βαγγέλη Φλωράτο και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Κωσταντίνα Μαραβέλια. Στο τιμ των προπονητών των ακαδημιών μας ανήκουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής Κώστας Νταβλούρος, Ανδρέας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Μαραγιάννης (είναι υπεύθυνος της αθλητικής βελτίωσης των παιδιών) και ακόμη ο Πέταρ Πέτροβιτς και ο Θανάσης Ζαφείρης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές στις ακαδημίες του Συλλόγου γίνονται καθημερινά 6-9 μ.μ. στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα». Ακόμη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες στα τηλέφωνα 6906621121 (κ. Θεοφάνης Ανδρουτσέλης), 6944222895 (κ. Βασίλης Τσαγγαράς).
 
akad1  akad3 
 
akad2 akad4
 
akad5  akad6