Κατσαβόπουλος: «Δύσκολο παιχνίδι, όλα για τη νίκη» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 00:39

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Λευτέρης Κατσαβόπουλος το παιχνίδι που θα παίξει την Κυριακή ο Έσπερος ΑΟΠΑ με τον Ιωνικό ΝΦ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής τονίζοντας: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη».

-Έχοντας φτάσει στα μέσα του α' γύρου ποια γεύση σου έχει αφήσει το φετινό πρωτάθλημα;

«Υπάρχει μια πικρή γεύση διότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο ακόμη νίκες. Όμως όλοι γνωρίζαμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα φέτος».

-Ποιος είναι ο στόχος και πώς μπορείτε να τον εκπληρώσετε;

«Η παραμονή στην Κατηγορία είναι ο βασικός μας στόχος. Για να τα καταφέρουμε πρέπει σε κάθε αγώνα να μπαίνουμε και να παίζουμε λες και είναι τελικός».

-Ο προσωπικός σου στόχος;

«Να προσπαθώ μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος».

-Ποιες ομάδες θα παλέψουν για άνοδο και ποιες για την παραμονή;

«Θεωρώ φαβορί για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στη Β’ Εθνική το Αιγάλεω , τη Αχαγιά’ 82, τον Ιωνικό ΝΦ και την Μεγαρίδα. Όλοι οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την παραμονή».

-Φώτσης, Γκακαλούδης, Καλινικίδης, Πέττας, Τσάμης, πέρυσι Πελεκάνος, τι σημαίνει η παρουσία τέτοιων παικτών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

«Καταρχήν ανεβάζει το επίπεδο της Κατηγορίας. Δεύτερον δίνει έξτρα κίνητρο σε κάθε παίκτη να προσπαθήσει να τους κερδίσει».