Μαραβέλια: «Τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ» Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 25 Δεκέμβριος 2018 19:34
Η Κωνσταντίνα Μαραβέλια είναι προπονήτρια στον Έσπερο ΑΟΠΑ από την σεζόν 2009-2010.
Η 35χρονη τεχνικός αποφοίτησε το 2005 από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης παίρνοντας ειδικότητα στο μπάσκετ, ενώ υπήρξε ταυτόχρονα και παίκτρια στον Ηφαιστο Θεσσαλονίκης με τον οποίο έκανε πρωταθλητισμό, φτάνοντας μέχρι το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Μετά την επιστροφή της στην Πάτρα και την θητεία της στον Απόλλωνα, κρέμασε τα παπούτσια της και εντάχθηκε στο σταφ του Έσπερου ΑΟΠΑ, ούσα σήμερα μέλος του προπονητικού τιμ στις Ακαδημίες του Συλλόγου, αναλαμβάνοντας κατά καιρούς και αγωνιστικές ομάδες όπως π.χ. τις Κορασίδες και το Μίνι.
«Ο στόχος μας στις Ακαδημίες του Έσπερου ΑΟΠΑ είναι κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τους δώσουμε διεξόδους άθλησης και ψυχαγωγίας, μακριά από κινδύνους και εξαρτήσεις», δήλωσε η Κ. Μαραβέλια.
«Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και ειδικά ανάμεσα στους προπονητές των Ακαδημιών υπάρχει συνεργασία και αμοιβαίος σεβασμός», σχολίασε η προπονήτρια του Έσπερου ΑΟΠΑ και πρόσθεσε: «Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι ο κάθε κόουτς έχει ελεύθερο το πεδίο δράσης και ελεύθερη βούληση σε κάθε τμήμα που προπονεί, χωρίς να ανακατεύεται κανείς στο έργο του. Η διοίκηση του Συλλόγου είναι κοντά μας και μας στηρίζει.
Μακάρι κάποια στιγμή ο Έσπερος ΑΟΠΑ να αποκτήσει και το δικό του γήπεδο. Θα είναι κάτι που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για την πορεία και την εξέλιξη του Συλλόγου».
Οι προπονήσεις στα 3 τμήματα Ακαδημιών της Κωνσταντίνας Μαραβέλια πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας από τις 8.30π.μ. έως τις 11.30π.μ. Παράλληλα, οι προπονήσεις στο τμήμα Κορασίδων διεξάγονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, 4μ.μ. με 5.30μ.μ. και στο Μίνι Β΄ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 3μ.μ. με 4.30μ.μ.
 
received 7147693322378361