Μπερδέσης: «Δουλέψαμε στις γιορτές, να το δείξουμε με ΑΓΕΖ» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 14:54
Οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ μπαίνουν στο 2019 με μια δύσκολη αποστολή στην Ζάκυνθο απέναντι στην εκεί ΑΓΕΖ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (12μ.) και ο προπονητής των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ έκανε δηλώσεις τόσο για τον προσεχή αγώνα, όσο και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του την φετινή σεζόν.
«Καταρχήν, εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλον τον κόσμο και ειδικά στους ανθρώπους του μπάσκετ και στη μεγάλη οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ και των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ», ξεκίνησε τις τοποθετήσεις του ο Ανδρέας Μπερδέσης και πρόσθεσε: «Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά μας και να είναι πρώτα από όλα καλοί άνθρωποι με αξίες στην ζωή τους. Το μπάσκετ έρχεται μετά».
Ο έμπειρος κόουτς συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Εμείς έχουμε κάνει πρόοδο σε αγωνιστικό επίπεδο και κυνηγάμε τις νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Απλά αυτό που θέλουμε είναι σταθερότητα στην απόδοσή μας. Το πρώτο παιχνίδι για το 2019 είναι δύσκολο. Παίζουμε εκτός έδρας, με μια ομάδα με την οποία βρισκόμαστε κοντά στην βαθμολογία. Εμείς δουλέψαμε αρκετά καλά το διάστημα των εορτών και απομένει να το δείξουμε αυτό μέσα στο παρκέ».