Σακελλαρόπουλος: «Να συνεχίσουμε τη δουλειά» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 10:48
Οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ ετοιμάζονται για το παιχνίδι της Δευτέρας (8.15μ.μ.) με την ΑΕ Λεχαινών στο φινάλε του α΄ γύρου του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, έχοντας εξαιρετική ψυχολογία μετά το «διπλό» στην Ζάκυνθο επί της εκεί ΑΓΕΖ.
Δηλώσεις ενόψει του επικείμενου αγώνα με το ηλειακό συγκρότημα έκανε ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν, εύχομαι και εγώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Πιστεύω πως στο παιχνίδι με την ΑΓΕΖ επιβάλαμε από την αρχή τον ρυθμό μας, βγάλαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς και παίξαμε πολύ καλή άμυνα, στοιχείο που αποτυπώνεται και από τους πόντους που δεχθήκαμε. Πιστεύω πως η μέχρι τώρα πορεία μας είναι πολύ καλή, ειδικά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το φετινό, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».
Ο νεαρός πλέι-μέικερ δήλωσε και τα εξής ενόψει του αγώνα με την ΑΕ Λεχαινών: «Ο αντίπαλός μας, έχει δείξει πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και γι΄ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας».