Γιατράς: «Μεγάλος στόχος η άνοδος» Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 03 Μάρτιος 2012 09:33
Μετά την διακοπή λόγω της αποκριάς επαναρχίζει την Κυριακή 4 Μαρτίου με την 16η αγωνιστική το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο Έσπερος ΑΟΠΑ θα παίξει εντός έδρας με τον Κεραυνό Αιγίου με τον προπονητή της ομάδας Μάκη Γιατρά να δηλώνει: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες και διαθέτει έμπειρο προπονητή και γνώστη της Κατηγορίας. Ο δικός μας στόχος όμως δεν αλλάζει, είναι η νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Το σχόλιο σας για την διακοπή του πρωταθλήματος;
«Η αλήθεια είναι ότι πριν την διακοπή είχαμε βρει έναν καλό ρυθμό. Από την άλλη επίσης αλήθεια είναι ότι στο διάστημα της διακοπής βρήκαμε την ευκαιρία να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Τώρα το εάν η διακοπή μας κάνει καλό ή κακό θα το πούμε με σιγουριά και εκ του αποτελέσματος προϊόντος του χρόνου. Άλλωστε τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος».

-Η συνέχεια;
«Απομένουν 7 παιχνίδια και μακάρι να πετύχουμε ισάριθμες νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος μας στόχος είναι η άνοδος και αυτό είναι ξεκάθαρο».

giatras1_resize